Munkáink

Az Eger Travel Kft egy 2009 év végén alapított utazási iroda. A cég tulajdonosa minket bízott meg, hogy elkészítsük elképzelésének megfelelően weboldalát, mely egyben utazási  katalógusként is működik.

Bővebben...

Webes alkalmazások

Adatbázis alapú webes alkalmazások, egyszerű és összetett e-business megoldások fejlesztése.

Bővebben...

Webmarketing

Google reklámkampány
 
Legyen szó egyszemélyes vállakozásról vagy mamutvállalatokról, az AdWords optimális hirdetési megoldást kínál ügyfeleinek.
Bővebben...
Pályázat weboldal készítésre PDF Nyomtat Email

Pályázat Kis és középvállalkozások, valamint civil szervezetek Interneten való megjelenésének, arculatváltásának támogatására 

Pályázati kiírás: 

I. A támogatás célja:

A pályázat célja a kis és középvállalkozások, valamint a civil szervezetek kommunikációs versenyképességének megőrzése, webes megjelenésének vagy arculatváltásának támogatása. Napjaink vállalkozásainak, közösségi szerveződéseinek gyakorlatilag nélkülözhetetlen velejárója, az elektronikus világhálón megjelenő névjegy, weboldal megléte. Jelen pályázat e cél megvalósítása érdekében abban segíti a pályázókat, hogy a pályázati kiírás, és a támogatási megállapodásban rögzített feltételek alapján, elkészíti a pályázó weboldalát, és az oldalhoz kötődő email (levelező) szolgáltatást nyújt.

II. Pályázatot nyújthatnak be:

- gazdasági társaságok (max. 50 fő-s);

- egyéni vállalkozók;

- civil szervezetek.

III. A pályázható támogatás formája és összege

A pályázat kiírója a támogatott részére biztosítja a weboldal megjelenítéséhez szükséges technikai feltételeket, és elkészíti a pályázó weboldalát az alábbiak szerint;


- Egy db. domain név regisztrálása egy évre (.hu, .com, .net);
- 3 db email cím és a hozzájuk tartozó egyenként 50Mb tárhely;
- Egy statikus website elkészítse a hozzá tartozó oldalakkal (max. 30 különálló oldal);
- Az oldalak tartalmi frissítése havi egy alkalommal;
- Tárhely biztosítása az oldalaknak;
- Meglévő weboldal áttervezése, optimalizálása;
- Az elkészült weboldal keresőkben való regisztrálása.


A támogatás statikus weboldalak készítésére vonatkozik, melyek esetenként egy email vagy űrlapküldőt tartalmazhatnak. Dinamikus (adatbázis alapú) oldalak elkészítése az elnyert támogatási összeg felett, egyedi megállapodás alapján készíti el a kiíró. A kiírásban szereplő szolgáltatás díja 130.000 Ft. Az elnyerhető támogatás mértéke  91.000 Ft.

IV. A támogatás feltételei

1. A pályázati kiírás és a támogatási szerződés elfogadása, megkötése;
2. A regisztrációs díj megfizetése (nettó 10.000 Ft);
3. A pályázó nyilatkozata mely tartalmazza, hogy nem áll felszámolás alatt;
4. Az oldalak elkészítéséhez szükséges tartalmi elemek (képek, szöveg, stb.) biztosítása;
5. A pályázat önrészének megfizetése (30%).

V. Beadási határidő:

2011 december 20-ig folyamatos. Amennyiben ettől az időponttól szeretne eltérni a pályázó, egy szándéknyilatkozatot kell tennie, hogy a támogatást mikor szeretné igényelni.

VI. A benyújtandó pályázatnak tartalmaznia kell

- Kötelezettségvállaló nyilatkozatot a támogatási feltételek teljesítésére, valamint a pályázat önrészének a támogatási szerződésben meghatározott feltételek szerinti megfizetésére vonatkozóan.
- Gazdasági társaságok esetén 30 napnál nem régebbi a Cégbíróság által kiadott cégkivonat, valamint az aláírási címpéldány másolata.
- Nyilatkozat arra vonatkozóan, hogy a társaság nem áll felszámolási eljárás alatt.
- Egyéni vállalkozó esetén a vállalkozói igazolvány másolata.
- Az 1-es és a 2-es számú adatlapot kinyomtatott aláírt formában, mely tartalmazza a pályázó adatait, a megjelenítendő tartalom vázlatos kivonatát, leírását.

VII. A pályázat benyújtása

A  „Pályázat” menüpont alatt található adatlapot, nyilatkozatokat töltse le, töltse ki, és küldje el a Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javasriptet email címre. Kérdés esetén keresse telefonon kollégánkat (06-30-972-9055 Andirkó József).

VIII. A pályázat elbírálása

A pályázatok elbírálása, feldolgozása és a weboldalak elkészítése folyamatos. (A 2011-es évben előreláthatólag 40 db pályázat kerül befogadásra.)

A támogatott pályázók névsora, és az elkészült oldalak elérhetősége a www.ditro.hu oldalon lesznek közé téve.

A pályázati felhívással kapcsolatban további felvilágosítás kérhető az Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javasriptet email címen, valamint a 06/30/972-9055-ös telefonszámon munkanapokon 8-16h-ig.